Végre kiderült! Orbán százmilliárdokkal támogatta és támogatja tovább 2026-ig az ellenzéki pártokat

Orbán Viktor pártok párttámogatás

 

Májustól jön az újabb bőséges négy esztendő, a hazai pártjaink Orbán párttámogatási törvényének köszönhetően milliárdokat kapnak, amiből vígan ellesz az összes képviselő, frakciószakértők és a frakcióasszisztensek, sőt az frakcióalszakértők, nota bene a frakcióalalal-asszisztensek is Gulyás Marciig bezárólag.

Mutatjuk a számokat. Az összegek csak a pártok négy éves frakciókeretét mutatja, nem tartalmazza a képviselők fizetését, a bizottsági tagságért járó milliókat, a pártalapítványok támogatását és még pár milliárdnyi mutyit sem. A jelenleg számolt összeg jövőre még több lehet, ha Orbán megemeli az összeget. Igen, meg fogja emelni.

Az újabban Suzi Dada faszára hasonlító kétfarkú kutyapárt milliárdjait nem számoltuk ki, mert ők egy pártnak hazudott olyan speciális civil szervezet, ami gazdasági bevételét nem forgatja vissza civil programjaiba, hanem röhögve elszívja.

Utolsó helyezett az LMP.
2 milliárd 120 millió forint.

A milliárdos Schmidt Mária milliárdos fiának pártja egykoron még azt hirdette, hogy Lehet Más a Politika, de akkoriban is milliárdokat költött el ugyanúgy, ahogy most újabb 4 évig ellopják az adófizetők pénzét. Ungár Péter házastársát nem ismerjük, jelenlegi tudásunk szerint ebben a pártban nincs meg a házaspár faktor.

Hátulról a második a Jobbikból kivált okosabb nácik pártja, a Mi Hazánk.
2 milliárd 360 millió forint.

Amikor a Jobbikban visszább akarták venni a gyűlöletre építő politikát, pár neonáci megsértődött és kilépve a Jobbikból megalakították a neoJobbikot. Független képviselőként vették fel a százmilliókat évekig, ügyesen hülyítettek pár százezer gyűlölködő szavazót, és most aratják a melót. Talán egy újabb gyereket is csinál a Dúró házaspár, akkora a vigasság.

Hetedik helyezett a Párbeszéd.
2 milliárd 640 millió forint.

Karácsony Geri mosolya megint hozott majdnem 3 milliárdot annak a pártnak, amelyik még sosem indult egyedül választáson. Ha Newtonnak és Steve Jobsnak lett volna közös leszármazottja, talán ő képes lenne megmagyarázni azt a logikai fekete lyukat, hogyan képes egy nulla támogatottságú párt parazitaként élni Magyarországon évek óta.

Hatodik helyen a Jobbik.
3 milliárd 80 millió forint.

Sokan arról lamentálnak, hogy a Jobbik rosszul járt. Tévednek. a Párbeszéd mellett a Jobbik a másik nagy fekete lyukas rejtélye a magyar poplitikai életnek. A borsodi hiperaktív történelemtanár vezette záró támogatású nácipártot a fővárosi liberális szavazók tartották bent a parlamentben. Az árpádsávra gerjedő szalonnácik gyülekezete a választás estéjén vásárolt egy csípőautomatát, ami minden reggel megcsípi a pártot, hogy biztosan nem álmodnak-e.

Izgalmas a verseny, ötödik helyezett az MSZP.
3 milliárd 440 millió forint.

Az MSZP-ről nem írtunk elemzést, mert Horn Gyula és Szanyi Tibor egykori pártja egyszerűen nem létezik.

Máris itt a negyedik helyezett a Momentum.
3 milliárd 700 millió forint.

Rongyos évi 75 millión múlt, hogy nem jut 4 milliárd forint négy év alatt az olmpia elleni fellépésből élő újFidesznek. A párt megspórolta Orbán szélkakas forgásait, egyből konzervatív pártként taposta szét a magyar nemzet olimpiai álmait. Ez a mutatvány azóta a politológia felvételin önálló tétel. A párt még arra a mutatványra is képes volt, hogy a diplomájáról hazudó országgyűlési képviselőjelöltjük mellett még Gyurcsány Ferenc is kiállt. Meg is szavazták a hazug Momentumost, de ezen a hazug Borkaik országában nincs semmi rendkívüli. Ebben a pártban is ott a családi faktor, a Cseh házaspár ráadásul az uniós támogatásokat is nagyon érzi.

Dobogón Gyurcsány Ferencné és Gyurcsány Ferenc családi vállalkozása, a DÉKÁ!
4 milliárd 650 millió forint.

Nagyot nézett Gyurcsány Ferenc április 3-án este, többször felvette olvasószemüvegét, egyszerűen nem hitte el, hogy cégei egyhavi bevételével számolhat csak (mindössze) a következő 4 évben a feleségével gründolt Vágó kvízprofesszorhoz köthető Demokratikus Koalíció. Úgy tudjuk, hogy válságtanácskozást hívott össze Gyurcsányné vagy Gyurcsány, de közbelépett Kálmán Olga és mindenkit megnyugtatott a pártban, hogy elég lesz ez a rongyos 4 milliárd 650 millió forint. Aztán ennyiben maradtak.

Második helyen a KDNP!
5 milliárd 40 millió forint.

Nagyot küzdött, és imádkozott a hazai kereszténység zászlóshajóját elsüllyesztő, majd restauráló szektája, az Isten őket igazolta. A lopott mémekből meggazdagodó Tibi atyával sokszor kevert fantompárt mindössze kétszer indult önállóan választáson, majd a kilencvenes évek közepén összevesztek a sok-sok pénzen. A civakodásnak Orbán vetett véget, és szalámi segítségével elfogyasztotta a pártot. Azóta is Orbán hasában élnek a keresztény politikusok, a kormány nyomógombjaként üzemelő pártszekta természetesen húsvét után is velünk lesz.

A Fidesz az első!
29 milliárd 200 millió forint.

Mégegyszer: 29 milliárd 200 millió forint.
Nem hiszed: 29.200.000.000 forint
Tehát: Huszonkilencmilliárd-kétszázmillió forintot fog elkölteni párttevékenység címszó alatt 2026-ig az Orbán vezette párt. Mészáros Lőrinc április 4-én vásárolt egy újabb trezort.

Ha hozzávesszük a többi támogatást is, mintegy 130 milliárd forintból gazdálkodhatnak a pártok négy év alatt.

Forrás: Kormany.hu

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

Fizetett forradalmak

A történelemkönyvek általában gazdagon leírják, hogy a különböző forradalmi helyzetekben ki kit ölt meg, üldözött el, börtönzött be, váltott le stb, milyen döntések születtek, melyek