Ez nem vicc. Rogánék körétől jutott áron alul ingatlanhoz a Kutyapárt hegyvidéki képviselőjelöltje

rogán antal

Pásztor Tibor, a Kutyapárt hegyvidéki jelöltje a piaci ár 50 százalékáért jutott ingatlanhoz a Belvárosban a Rogán Antalék nevével fémjelzett ingatlanmutyi időszakában – írja a Magyar Jelen.

A viccpárt hegyvidéki programjában nagy hangsúlyt kapott az átlátható közbeszerzések követelése, azonban a jelöltjeikkel kapcsolatban úgy tűnik, nincsenek ilyen elvárásaik. A korábban Deutsch Tamásra internetes naplójában díszzsidóként hivatkozó Pásztor Tibor 1998-tól 2014-ig az MSZP színeiben volt önkormányzati képviselő és frakcióvezető, valamint polgármesterjelölt az V. kerületben.

A belvárosi ingatlanmutyi történetéhez vissza kell mennünk az időben 2006-2014 közé, amikor a Rogán Antal vezette V. kerületi önkormányzat jóval áron alul, akár 50 százalékos kedvezménnyel árusította ki tömegével az önkormányzati lakásokat, üzlethelyiségeket.

Az üggyel kapcsolatban számos fideszes politikus, többek között az V. kerület mostani kormánypárti polgármestere, Szentgyörgyvölgyi Péter neve is felmerült, de ellenzéki, akkori MSZP-politikusokkal is találkozhatunk a kiszivárgott névsorban, amelyet az önkormányzat csak az átlátszó.hu perindítása után volt hajlandó közölni.

Közöttük található az a Pásztor Tibor, aki 2008-ban 7.246.500 forintért vásárolt meg egy 41 négyzetméteres lakást a Balassi Bálint utcában. Ez az ár a hivatalos értékbecslés (14.490.000 Ft) 50 százaléka.

A Kutyapárt hegyvidéki jelöltje tehát haszonélvezője volt a Rogán Antalék köre által kiépített belvárosi lakásmutyinak, amellyel milliárdos kárt okoztak az V. kerületnek.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak