Támogasson téged az olvasó!

Kedves Elvtársak!

Mint bizonyára tudjátok, a szócikk a pártunk lapja. Köszi, hogy egyre többen olvassátok, de még több emberhez tudjuk eljuttatni, ha segítetek.

Szócikk belépő szint

Megnyitja a https://szocikk.hu oldalt, és elolvassa a cikkeket naponta egyszer, és utal 300 forintot minden hónapban a MagNet Banknál vezetett 16200106-11517878 számlaszámra.

Szócikk alap szint

Megnyitja a Szócikk Facebook-oldalát https://www.facebook.com/aszocikk és megkattintja a cikkeket naponta egyszer.

Szócikk első szint

Megnyitja a szócikk Facebook-oldalát naponta kétszer és megkattintja a cikkeket.

Szócikk második szint

Megnyitja a Facebook-oldalt naponta kétszer megkattintja a cikkeket, és tetszést is nyilvánít, lájkol, ölel, stb.

Szócikk harmadik szint

Megnyitja a Facebook-oldalt naponta kétszer, megkattintja a cikkeket, és ezekből kettőt megoszt a saját oldalán, vagy Facebook-csoportba.

Szócikk negyedik szint

Megnyitja a Facebook-oldalt és az összes cikknél lájkol, kommentel és megoszt tetszés szerint, és a cikkeket meg is nyitja napi gyakorisággal.

Szócikk ötödik szint

Naponta küld egy darab országos érintettségű cikkjavaslatot más weboldalról, oktatás, nyugdíj, egészségügy, munkahely, lakhatás, fizetés, munkások témakörben az info@szocikk.hu oldalra.

Szócikk hatodik szint

Naponta küld 1 darab országos és 1 darab regionális cikkjavaslatot más weboldalról, oktatás, nyugdíj, egészségügy, munkahely, lakhatás, fizetés, munkások témakörben az info@szocikk.hu oldalra.

Szócikk hetedik szint

Naponta küld 1 darab országos érintettségű szemlézett, megírt cikket, oktatás, nyugdíj, egészségügy, munkahely, lakhatás, fizetés, munkások témakörben az info@szocikk.hu oldalra. A cikk felépítése: cím, összefoglalás és további információk.

Szócikk nyolcadik szint

Naponta küld 1 darab regionális, 1 darab országos érintettségű szemlézett cikket, oktatás, nyugdíj, egészségügy, munkahely, lakhatás, fizetés, munkások témakörben az info@szocikk.hu oldalra.

Szócikk kilencedik szint

Naponta küld egy saját véleménycikket bármilyen hírről vagy eseményről. Lényeg, hogy magyar legyen és nagyon sokakat érdeklő téma legyen.

Szócikk tizedik szint

Belép a szócikk admin felületére és szó nélkül teszi a dolgát. Írj az info@szocikk.hu oldalra és megírjuk a részleteket.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.