A Szolidaritás is fővárosi listavezetői vitár akar


Székely Sándor, a Szolidaritás Mozgalom elnöke, és budapesti listavezetője támogatja a jelenlegi főpolgármester ötletét a fővárosi listavezetők vitájáról.

A Szolidaritás Mozgalom egyesület és civil partnerei immár több éve készülnek az önkormányzati választásokra Budapesten és az ország több más pontján is. A kampány természetes részének tartják a vitákat, kerüljenek azok megrendezésre bárhol, bármilyen témában, bármilyen feltételek mellett, hiszen a választóknak tudniuk kell, hogy kik és miért akarják őket képviselni az önkormányzatokban!

A fővárosi listán a Szolidaritás Mozgalom az egyetlen civil szervezet. Különösen fontosnak tartanánk, ha lehetőségünk lenne bemutatni, hogy milyen az amikor emberek csoportja nem közpénzmilliárdokból, hanem saját erőforrásokból, de mély meggyőződésből politizál.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak