Szellemi fogyatékos palesztin terroristákról közérthetően – Bobafett Izraelből

Bobafett Gáza Izrael terrorizmus

Újra megpróbálja Bobafett, a szabolcsi világutazó rapper, legfőképpen Jancsika apukája elmagyarázni a tudatlan idiótáknak, hogy mi a helyzet Izraelben és Gázában. Évek óta kint élnek, és sajnos meg is élik a Hamasz terrorszervezet gyalázatos működését.

Négy részesre tervezett sorozata már a második epizódnál tart. Az első részben egy sétavideóvan mutatta be, hogyan élnek egymás mellett Tel Avivban békességben zsidók, arabok, keresztények, láthatunk megannyi mecsetet, zsinagógát, és keresztény templomot is.

„A lényeg, hogy a Hamász zsidókat akar ölni. Semmi más sem érdekli a Hamaszt csak a dzsihád. Pedig békességben is lehet élni, legyen az ember zsidó, kertesztény vagy arab.”

A második részben a ki a nagyobb magyar Hamasz szócső versenyről is beszámol Boba, a 444/telex/24 féle palsztinmosdató, palesztinoknak szurkoló, csúsztató, ferdítő, hazug médiumokról beszél és a hírekbe sosem bekerülő eseményeket elemez Bobafett. 

„Még mindig nem értem, hogy ennyire buták, vagy ennyire aljasok”

Az egyik hír arról szól, hogy lefilmeztek egy palesztin ENSZ alkalmazottat, ahogy egy megölt zsidó hulláját teszi be az autójába, hogy zsarolja és pénzé tegye a holttestet, hiszen szeretnék a hozátartozók Izraelben eltemetni szerettüket. 

Beszámolt olyan palesztin „bátor szabadságharcosról” aki egy buszmegállóba eresztett egy sorozatot, és két embert ölt meg, egy ciszjordániai arab rendőr esetét is említ, amikor a szarházi benzinkúton kezdett el lövöldözni, és a szembe lévő Humusz bár egyik tartalékos zsidó katona dolgozója szedte le a terroristát.

„Megint átjött két nyomorult patkány és civilekre lövöldözött  a reggeli csúcsforgalomban, sorolja Bobafett és szerinte azt fogják írni a sajtóba, hogy zsidók öltek palesztinokat. Minden nap ez megy. Minden nap.”

Érdemes megnézni a részeket, a legjobbakat kívánjuk Bobafettnek és Jancsikának is.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

A lopott kincs visszajár

Számtalan értékes műkincs lakozik meglehetősen illetéktelen helyeken. A legnagyobb “összehordott” gyűjtemény minden bizonnyal Rómában, pontosabban a Vatikánban van, ahol évezredekre visszamenőleg találunk különböző remekműveket, úgymint

Hazai Vélemény

A franciák csak félig viccelnek

Immáron sokadjára történt Franciaországban, hogy a szavazópolgárok játszásiból megtolják a szélsőjobbot, majd a mindent eldöntő második fordulóban helyre is teszik. Budapestről nézve ez elég bizarr