Már majdnem 155 ezren látták Petőfi Sándor kalandjait a mozikban

film Mosolygó Sára Rákay Kálmán

Itt az utolsó, heti megjelenésekről szóló cikk a Most vagy soha című, színes magyar történelmi kalandfilmről. Csak a szikár adatújságírás, hogy Rákay Philip Kálmán is értse.

A bemutató 56-ik hetében is 34 mozi játszotta a filmet, 2083 fizető néző ült be, ezalatt termelt 4 370 410 forintot. Ez 16 százalékos csökkenést jelent, az előző héthez viszonyítva.

A film a bemutató óta 320 617 288 forint bevételt csinált, 154 618-an látták a mozit.

Nagyon megtisztelő, hogy Rákay a Facebookon kívül, a minap már egy podkasztban is megemlékezett a szócikkről, köszönjük a népszerűsítést, ez egy tipikus win-win helyzet.

Rákay Philipet teljesen megértjük. Az, hogy Erdélyben eléneklik a film végén a Székely himnuszt az erdélyi magyarok, az bizony tud katarzist előidézni. És ebbe a katarzisba bele tud rondítani az adatújságírás, lehintve a förtelmes címadás műfajjal.

Egy másik podkasztot is ajánlunk, Mosolygó Sára beszélt az általa megformált Szendrey Júlia karakterről, és arról is, hogy miért vállalta el a film főszerepét. Egyszerűen kijelenti, hogy színésznő akar lenni/maradni, és tudomásul vette, hogy csak ott tud szerepelni, ahol fizetnek neki. Szerkesztőségünk Mosolygó Sárának is további sikereket kíván, ahogy Rákay Philipnek is.

Sajnos nem kaptunk ingyenjegyet, ezért nem tudtuk megnézni a filmet. Másra költünk.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak