Éjfélkor bezárná a hetedik kerületi bulinegyedet Hunwald György

bulinegyed Hunwald György

Dr. Hunwald György, egykor Erzsébetváros polgármestere bevezetné az éjféli zárórát a bulinegyedben, amely korábbi polgármesteri időszaka alatt rendeletben volt szabályozva, majd 2011-ben a Fidesz eltörölte azt.

A Szolidaritás közleményében azt írja, hogy a közbiztonság megerősítése érdekében Hunwald újra létrehozná a 2011-ben megszüntetett kerületőrséget, amely kiválóan látta el a feladatát.

Az erzsébetvárosiakat és az autósokat az is bosszantja, a bulinegyedben 3 havonta változó jelenlegi forgalmi rend, ezért szintén azonnali intézkedésként visszaállítaná a 2010 előtti közlekedési rendet a területen Hunwald György.

Az egykori erzsébetvárosi polgármester szerint a bulinegyed köztisztasági és közbiztonsági problémának kezeléséhez szükséges forrásokat nem kizárólag az önkormányzatnak kell megteremtenie, hanem megválasztása esetén az érintett vendéglátóhelyeknek is bele kell majd nyúlniuk a zsebükbe, hiszen a problémák a működésükből fakadnak.

Az elmúlt tizennégy év alatt drámai változás állt be a Budapest hetedik kerületében található „bulinegyed” életében. Az egymást váltó kormánypárti és ellenzéki polgármesterek alatt totálisan lezüllött a kerület egy jelentős része. Drogdílerek, prostituáltak, bűnözők lepték el, Belső Erzsébetváros utcáit. Rendszeressé váltak a részegek és drogosok közötti verekedések számos súlyos bűncselekmények is előfordul.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak