Jánoska ágy alá bújva éli túl a rohadék terrort Tel-Avivban

Bobafett Hamasz Izrael Palesztina terror

Bobafett, a szabolcsi rapper keményen beszólt közösségi oldalán a „free Palesztina sál” mögé bújó tudatlan okoskodóknak. Boba jelenleg Tel-Avivban él kutyájával Jancsival, szó szerint túl szeretné élni a brutális helyzetet.

„Minden izraeli faluban városban van mecset is . Ezeket a városokat is lövi Gázábol a hamasz terrorszervezet, az iráni iszlám -dzsihad terrorszervezettel, és a libanoni hezbollah terrorszervezettel együttműködve. és izraeli arabokat palesztin muszlimokat is eltalálnak, MEGÖLNEK.”

Bobafett így központozza a helyzetet:

„- a palesztinokat a hamasz károsítja, ugyanúgy – mint a magyarokat a fidesz…
– hamasz nem egyenlő minden palesztinnal
– fidesz nem egyenlő minden magyarral
… vagy nemtudommá hogy kéne a sok „okos” 1bites kis szarosnak elmagyarázni bármit is”

Hogy mennek a válaszcsapások Izraelből, mi az a Hamasz, miért akar békét a Fatah?

„Minden izraeli válaszcsapás Gázába be van ott nekik jelentve, hogy haggyák el a környéket a civilek 1 órán belül mert jön a válaszcsapás, de van soxor mikor a hamasz terepjárók nem is engedik a palesztin civileknek elhagyni a területet, hogy az eset után tudjanak a világmédiában halott civilekkel, (gyerekekkel) „mártírkodni” , mivel ennyire legalja „emberek” a hamasz „hősök”.

Természetesen a rakétáikat is óvodák, iskolák lakóházak alól indítják. Az egész világ tudja ezt!
A palesztin lakosságnak szánt nemzetközi, izraeli pénzutalásokat lenyúlja a hamasz hogy fegyvereket vegyen a ruszkiktól, irántól, hogy közvetve végülis (mint most is) a saját lakosságát írtsa, és 10 évenként kiprovokálva visszabombáztassa a középkorig Gazát.. mivel Izrael ellen semmi esélyük, de hogy hatalmon maradjanak Gázában ezért „hősködniük” kell. Mert a Fatah (másik palesztin párt / nézőpont) még békét is akarhat Izraellel, és akkor mibű mennek majd a „hős” hamaszvezérek kurvázni dubajba ha megszünik a hatalom?… Hmmm?

Izrael nem a palesztinok ellen harcol hanem a Gázai övezetet terrorral uraló hamasz ellen, akikhez becsatlakozott még 2 terrorszervezet
(iszlám – dzsihad és a hezbollah) már csak az isis hiányzik és megvan az összes agymosott iszlámo-fasiszta tömeggyilkos szekta”

Itt olvasható az egész bejegyzés, érdemes kattintani, amíg le nem tiltják az oldalát. Az utóbbi időben egyre többször tiltják ki a rappert 30 napokra a közösségi oldalról.

Fotó: Jancsi, Bobafett kutyája az ágy alatt Tel-Avivban, Facebook

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak