Székely Sándor: Baloldali politikát kell építeni

baloldali politika ISZOMM M1 minimálbér Székely Sándor

 

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom választási eredményei elfogadhatóak, 2 éves pártról van szó, és nem rendelkezett óriási anyagi támogatással – mondta el Székely Sándor, az ISZOMM alapítója az M1 TV-ben.

A szocializmus a kapitalizmus ellenszere, amire nagy fogadókészség van – kezdte mondandóját Székely Sándor.

A 250.000 forintos minimálbéremeléséért folytatott aláírásgyűjtési országjárás során kiderült, hogy elemi igény van a béremelésre – emelte ki az ISZOMM alelnöke. Székely megjegyezte, hogy a választások után lehet igazán a munkát elkezdeni és építeni az igazi baloldalt, egyelőre a parlamenten kívül.

A baloldali politikára óriási szükség és igény van Magyarországon, hisz ez az alternatívája a jobboldali, jelenlegi Fidesz kormányzásnak – hangsúlyozta a képviselő.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Magyarország kisebbsége választ

A Delphoi Vote Research (DVR) választások előtti közhangulat mérése
A Delphoi Vote Research, Magyarország legpontosabb és leghatékonyabb közvéleménykutató intézete az ISZOMM térítésmentes megbízása alapján a normandiai