Munkahelyi benzinlopást tanult a nepáli vendégmunkás Romániában

Románia vendégmunkás

Romániában is külföldi vendégmunkásokkal kell feltölteni a megüresedett állásokat, ezért úgy gondolta a galaci zöldövezetek karbantartásáért felelős vállalat egyik alkalmazottja, hogy megtanítja a nepáli kollégát lopni – írja a Főtér.

A videofelvétel szerint a romániai munkás azt magyarázza egy nepáli munkásnak, hogyan kell lecsapolni a benzint a munkahelyen használt gépekből, amit aztán majd műanyag palackokban értékesíteni lehet.

IT LEHET MEGNÉZNI A VIDEÓT

„No problem, little benzin” (azaz nem probléma egy kevés benzin), jegyzi meg csodálatos angolsággal egy adott ponton a munkás, miután a külföldi „diák” azt kérdi tőle: „Director, no problem?” A baj csak az, hogy a videót a főnökeik (igen, a directorok) is látták, és el is kapták a tolvajlást tanító alkalmazottat, aki épp 10 liter benzinnel próbált hazasétálni a munkahelyről. Ami már azóta nem a munkahelye.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Külföld Vélemény

Atomküszöb

Jelen sorok íróján kívül meglehetősen sok elemző felvetette már, hogy amennyiben az oroszok át tudják törni az ukrán védelmet, akkor a Nyugat szárazföldi erőkkel is