Szállodákban fognak lakni a fővárosba vezényelt rendőrök

rendőrség rendvédelmisek szállodaipar

A BRFK összesen 438 300 vendégéjszakát (+ 30% opció) szeretne lefoglalni Budapest közigazgatási területén belüli szállodákban. Erre a megadott, opció nélküli mennyiség lehívására kötelezettséget vállal – olvasta az MFOR a TED uniós közbeszerzési honlapon.

A teljesítés során folyamatosan biztosítani szükséges maximum 2 ágyas, fürdőszobával ellátott szobákban az elhelyezést oly módon, hogy legalább egy épület Budán és legalább egy épület Pesten álljon rendelkezésre. Az egy időben történő átlagos elhelyezési létszám 300 fő, a maximálisan elhelyezendő létszám 700 fő. Kiderült továbbá, hogy a fent jelezett vendégéjszakák mennyisége „kimerülésig, de legfeljebb a szolgáltatás megkezdésétől (2022. január 01.) számított 48 hónapig tart.”

„Ajánlatkérő a szállás férőhelyeket az átlagos létszám tekintetében munkavállalók tartós, életvitelszerű elhelyezése céljából kívánja igénybe venni.”

A négyéves időtartam alatt akár hosszú távú lakásbérleti szerződésekkel is megoldhatta volna a BRFK a munkavállalók elhelyezését, vélhetően olcsóbban, de a szállodaipar a NER kezében van, így már érthető a döntés.

foto MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak