Puzsér feje hungarocellből van


Puzsér Róbert állt Magyar Péter színpada alatt a múlt héten, és irigykedve elsírta magát. Évek óta ontja magából a metafizikai lényeget, erre idejött egy gazdag Neres elvált apuka, és négy perc alatt több lájkot kapott, mint Robi egész életében. Magyar uralja a pillanatot, még a Szócikk is róla ír.

Puzsér kétségbeesett. Halott anyjára gondolt, aki annyi szenvedést okozott neki, hogy egy kisebb lakás árát kellett miatta szakemberekre költenie.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Rúgjunk bele Dopeman hungarocell fejébe a Clark Ádám téren!

Üvölti Robiban a hang, ez lesz ám az igazi pillanaturalás, bele kell rúgni Dopemanba húsvét vasárnapján, és akkorát fog menni, hogy a gyerekeket nem merik kiengedni locsolkodni, hiszen az utcákon szörnyek járnak. Meg Dope.

Na de Karácsony lezárta a Lánchidat, ezért nem érdemes a Clarkra menni, elég lesz egy online népdal, amiben még csúnyán is lehet beszélni!

Robi nagyon kitalálta, Dopet saját pályájan fogja szénné alázni! Ugyanis Dope rapper dalkészítő. Is.

Így született meg a beef zenei műfaj, amelyben bezbólsapkás srácok vesznek zenekészítőktől egy rap alapot, rámondanak kétszáz csúnya szót, és szétalázzák a beefalany mindenét, ami neki fontos. Van anyád? Akkor pénzért takarítja a számat! Van testvéred? Én kapom meg karácsonykor a legóját! Van gyereked? Kezdjen el ugatni mától! Ilyen ez a repp. Egyszerű balfaszság, szóra sem érdemes. Olyan mint a buddhizmus, vagy a feltámadás.

Ezt Dope is művelte régen és ma. Képzeljék, a túlsúlyos Puzsért kövérnek nevezte egyik dalában. Sőt, még Puzsér egykori csaját, a tornacipő humortalan hazai nagykövetét is a szájára vette. Skandallum.

Ezért Puzsér nem kímélte a népdalban Dope édesanyát és a fogyatékkal élő hugit sem. Sőt, fel is gyújtotta Dopeman műsoros kazettáját a klipben. Ez az egész annyira nyomasztó, hogy Puzsér egyik barátja, a buddhista FAM megírta Dopemannak, hogy nagyon szereti. Moralizálás megy ezerrel.

Miközben Europa legdrágább benzinjét égetjük a belvárosi dugókban, és nézzük szájtátva, hogyan lopják el mindenünket adók formájában aljas bűnözők szakmányban.

Így mennek itt nálunk a dolgok a NER 15. évében, ahogy a költő mondja:

“Puzsér ráfekszik a keresztre
Felállítani nem tudja, mert cseresznye”

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak