A homoszexuális katolikus pap vény nélkül árulta a Viagrát – ráb@szott


Előállítottak egy katolikus papot és egy vele romantikus kapcsolatban lévő férfit Spanyolországban, mert a gyanú szerint viagrát és más afrodiziákumokat árultak illegálisan írja az Euronews.

A rendőrök mindkettejüknél házkutatást tartottak, és nagy mennyiségben találtak vágyfokozó szereket. Az ilyen készítmények vásárlása vényhez kötött Spanyolországban.

Az ország délnyugati részén lévő Don Benitóban szolgáló pap ellen vádat emeltek, de néhány óra után kiengedték. Partnere viszont előzetes letartóztatásban maradt. Az El País értesülései szerint az atyát jól ismerték a 37 ezres Don Benitóban, de azt sokan nem tudták, hogy vágyfokozókat árul egy egyre bővülő ügyfélkörnek. A hatóságok egy hónappal ezelőtt szereztek tudomást az ügyről, a nyomozás azóta zajlott.

Don Benito a Plasencia egyházmegyéhez tartozik, melynek közleménye szerint a pap tettei fájdalmat és szenvedést okoztak a körükben. Az egyházmegye azt is megerősítette, hogy mindenben hajlandó együttműködni a hatóságokkal, és vállalja az üggyel járó következményeket.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak