Sebestyén Balázs Szoboszlai és a gyereke mögé bújva hajhássza a népszerűséget

Sebestyén Szoboszlai

A rádiós műsorvezető a gyerekével történt sztorival ekézi a Liverpool játékosát, a népszerűségért mint bevet, még a gyerekét is eladja, mint egy pedofil.

Sebestyén Balázs reggeli rádióműsorában fejtette ki, hogy miből gondolja, hogy a válogatott focista nem kedveli őt.

„A Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem. A magyar futballról nem vagyok túl jó véleménnyel, és most ugye nagyon jó, de én 15 éve ekézem a magyar futballt, ami most végre esetleg jó lesz az Eb-n. De nem volt azért mindig ilyen jó, már akkor ekéztem a futballt, amikor Dominik még nem a Liverpoolban játszott. De ez neki rosszul esett” – jelentette ki Sebestyén Balázs a Rádió1 Balázsék című, szerdai műsorában.

A Liverpool klasszisáról azért beszélgettek, mert az volt a téma, hogy a gyerekek minek öltöznek majd be idén farsangkor – írja a Mandiner.

„Egyszer kértek tőle autogramot, egy ismerős elvitte, hogy írja már alá a Balázsnak ezt, merthogy a fia focirajongó, meg minden, és akkor mondta a Dominik, hogy nem. Rendesebben kellett volna beszélni. Nem írta alá, de én értem, hogy ez nekem szólt” – mondta.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak