Lackfi János szerint a Novák Katalint kritizálók többsége troll és csak kattintásszámot akarnak generálni


A költő azt írta a kattintásgeneráló közösségi oldalán, hogy nem szeretné tovább állni a gyűlöletvihart egy olyan fájdalmas és viszolyogtató ügyben, melyhez hangsúlyozottan semmi köze. A tanácsadói testületből kilép, bár őszintén hitt benne, hogy hosszú távon érhetnek el pozitív változásokat.

Azt írta nem akart hozzászólni az ügyhöz, és nem kedveli a drámai távozásokat, de nem akarja tovább állni a gyűlöletvihart.

De kiváló költőnk mégis hozzászólt, és azt is elpanaszkodta, hogy nehezen bírja, hogy őt, mint Novák tanácsadóját is megtámadták. Lackfi egy áldozat. A NER áldozata. Azzal nem volt baja, amikor Novák szakmányban írta alá a nyomorúságos Orbán-törvényeket, nevezte ki rendszeresen Orbán csinovnyikait a hatalmát bebiztosító pozíciókra. Igen János, felelős vagy a gazdád minden döntéséért. 

„Novák Katalin felkért tanácsadói testületének tagjaiként semmiféle anyagi juttatásban nem részesültünk. Sosem tárgyaltunk napi politikai eseményeket. Ki-ki építő, távlati javaslatokat hozott arra a szakmai területre vonatkozóan, amelynek értője. Ráadásul a tavalyi évben jöttünk össze utoljára” – fogalmaz a posztjában.

Lackfi szerint aljas dolog, ahogy sokan ennek révén próbálnak kattintásszámot elérni, politikai tőkét kovácsolni, vagy csak jó troll módjára másoknak beszólogatni, saját fensőbbrendűségüket bebizonyítani –írja.

Lackfi  “nem kaptam Nováktól pénzt” János az ügy kapcsán, fensőbbrendűségre, meg trollkodásra való hajlamra gondol, pedig szépen csendben is lemondhatott volna, amilyen csendben Novák kiengedte a börtönből a pedofilsegédet.  De inkább ráment a lájkra.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak