Bennük van a TY–faktor! Tyúkólas relaity-t indult Magyarországon

Reality

A Telex megírta, hogy egy a szárnyas háziállatokkal foglalkozó weboldal lehetővé teszi számunkra, hogy a nap minden percében ha úgy tartja kedvünk, nézhetjük, hogy mi történik élőben egy Heves vármegyében található baromfiudvarban.

A Szocikk.hu szerkesztősége abszolút mértékben támogatja az ilyesfajta tartalmakat, reméljük nemsokára útjára indul a malac, tehén és juh reality is.

Biztosak vagyunk benne, hogy állat polgártársaink sokkal nívósabb szórakoztatásban fognak minket részesíteni, mint ember polgártársaink. Állat testvéreink ugyanis nem fognak egy kis ismertségért úgy viselkedni mint az emberek, ezzel szemben ember polgártársain sajnos sokszor úgy viselkednek mint az állatok. És nem csak a reality műsorokban…

Itt lehet nézni a műsort.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak