A Szentatya kérésére engedték ki Budaházyt

Szentatya

Ferenc pápa ma Budapestre érkezik. Tegnap kiengedik a terrorizmus vádja miatt ülő Budaházyt. Véletlen? Aligha.

A Szócikk vatikáni forrásai megerősítik, hogy az időzítés nem a véletlen műve és a Szentatya két évvel ezelőtti látogatása során is kiemelt témaként kezelte Budaházy György szabadon bocsátását.

Miért fontos személyes a pápának? Nos, ugyanis az Egyház és a Szentatya szerint Magyarország Mária országa, ahol jelenleg illegitim a kormány és annak vezetője, Orbán Viktor.
Ferenc pápa bölcsességében fölismerte, hogy Budaházy György Jézus egyenesági leszármazottja (de nem Messiás, ez fontos) és célja a Nagy- és Szent Magyarország vezetését az ősi keresztények kezébe visszaadni.

Állítólag vasárnap lesz Budaházy „Nemessiéásdemajdnem” György beiktatása a Duna befagyott jegén és ezzel országunk hazatér!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Nyakas parasztok csatája

Tavaly többen jókat nevetgéltünk az amerikás MZP-n, amikor a Magyarországon szokatlan, tengerentúli logikával akarta elmagyarázni, hogy mit kell csinálni a hazai problémákkal? Pedig szegénykének a

Vélemény

Marosán elvtárs örök!

A kormány gazdasági minisztere tegnapi bizottsági meghallgatásán csúcsra járatta a cinizmust és a melósok kiröhögését. Nagy Márton – nevezzük csak meg – egyenesen azt állítja,

Vélemény

Quo Vadis NATO?

Magyar baloldali pártok (Európai Baloldal és az ISZOMM), valamint az Európai Balpárt (The Left) közös szervezésében egy izgalmas konferencia zajlott a hétvégén Budapesten, amelynek fővendége