A Szentatya kérésére engedték ki Budaházyt

Szentatya

Ferenc pápa ma Budapestre érkezik. Tegnap kiengedik a terrorizmus vádja miatt ülő Budaházyt. Véletlen? Aligha.

A Szócikk vatikáni forrásai megerősítik, hogy az időzítés nem a véletlen műve és a Szentatya két évvel ezelőtti látogatása során is kiemelt témaként kezelte Budaházy György szabadon bocsátását.

Miért fontos személyes a pápának? Nos, ugyanis az Egyház és a Szentatya szerint Magyarország Mária országa, ahol jelenleg illegitim a kormány és annak vezetője, Orbán Viktor.
Ferenc pápa bölcsességében fölismerte, hogy Budaházy György Jézus egyenesági leszármazottja (de nem Messiás, ez fontos) és célja a Nagy- és Szent Magyarország vezetését az ősi keresztények kezébe visszaadni.

Állítólag vasárnap lesz Budaházy „Nemessiéásdemajdnem” György beiktatása a Duna befagyott jegén és ezzel országunk hazatér!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

A lopott kincs visszajár

Számtalan értékes műkincs lakozik meglehetősen illetéktelen helyeken. A legnagyobb “összehordott” gyűjtemény minden bizonnyal Rómában, pontosabban a Vatikánban van, ahol évezredekre visszamenőleg találunk különböző remekműveket, úgymint

Hazai Vélemény

A franciák csak félig viccelnek

Immáron sokadjára történt Franciaországban, hogy a szavazópolgárok játszásiból megtolják a szélsőjobbot, majd a mindent eldöntő második fordulóban helyre is teszik. Budapestről nézve ez elég bizarr