Mégsem Harrison Ford volt Salgótarjánban


Mint arról a Szocik.hu is beszámolt egy salgótarjáni ember levideózott egy UFO-nak látszó tárgyat a napokban.

A hír viszonylag nagy port kavart az egyik nagyobb hírportál szavazatai alapján az olvasók nagy része arra tippelt, hogy nem is csak egy átlag alien, hanem egyenesen a Millenium Falcon. Nos két nappal később úgy tűnik tisztázódik a helyzet, állítólag nem a az Ezeréves Sólyom, hanem a rónafalui Rózsafüzér Királynője-kápolna fényeit filmezte le, a figyelmes salgótarjáni lakos.

Mint azt a leleplező cikkben is olvasni, azért nem teljesen egyértelmű a dolog, mert a látási viszonyokról azon az estén nem lehet tudni, hogy milyenek voltak. Tehát bár nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy nem idegenek és végképp nem az Ezeréves Sólyom jártak Salgótarjánban, azért egy kis esély mégis van arra, hogy mégis.

Természetsen a Szocikk.hu salgótarjáni UFO – figyelő központja, azonnal jelentkezni fog, hogy ha bármi is történik Nógrád vermegyében ebben az ügyben.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta