A kapitalizmus gyümölcsös (extra mini) kosara


A Telex egyik olvasója küldött egy fotót, egy nagyon apró gyümölcsös kosárról, ami majdnem 3.000, -forintba kerül.

Tényleg elképesztő, hogy amíg ma Magyarországon emberek százezreinek okoz gondot a napi megélhetés, egyáltalán az, hogy otthona legyen, addig vannak olyanok, akik pár szem gyümölcsért kifizetnek értelmezhetetlen mennyiségű pénzt.

Miközben járvány, háború és földrengés van, sőt TÉL van, addig simán ide lehet utaztatni sok ezer kilométerről gyümölcsöket, amiket pár grammos kiszerelésben megvásárolhatnak azok, akik amúgy nagyon féltik a Föld bolygót a felmelegedéstől. De azért annyira nem, hogy önkorlátozást csináljanak és ne vegyék meg ezeket drága és környezetszennyező növényeket.

Hiszen télen déli gyümölcsöt enni menő!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak