Magyarok mentenek törököket!


Az elmúlt évtiezedek legpusztítóbb környezeti katasztrófája következett be múlt héten Törökországban és Sziriában. Míg az anarchiába sülyedt Sziriáról alig lehet tudni valamit, addig Törökországban élőben nézhetjük végig, hogy a tragédia után, hogyan próbálnak segíteni a túlélőkön.

Magyarország több kutató csapatot is küldött akik példás munkájukkal tényleg rászolgálnak a hősöknek kijáró tiszteletre. Ahogy azt a 24.hu is megírta, a Hunor mentőcsapat tagjai sokok között egy negyven éves hölgyet is kimentettek a romok alól, aki 47 órát töltöt romok között. Ő, szemben a sok tízezer halottal viszonylag könnyen megúszta, csak egy lábtörést szenvedett.

Sajnos a neheze még csak most jön, hiszen a romok alatt elképesztő mennyiségű ember ragadt, a tragédiában akár jóval ötvenezer embernél is több ember meghallhatott.

Aki bármiben tudna segíteni, kérjük jelentkezzen a Török nagykövetségen!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak