Műf@sszal tüntettek tegnap a Kata miatt spicces állapotban levő hölgyek

kapitalizmus KATA tiltakozás tüntetés vélemény

Így kell egy ügyet jelentéktelenné tenni, így kell egy jogos vagy jogtalan közösségi felháborodást elodázni, ezt csinálják évek óta a belvárosi divattüntetők, és az őket finanszírozó kapitalista-liberális vezetőik.

Röhögjünk egy faszon, két üveg viszki után, aztán menjünk haza másnapozni. Ez lenne most a kortárs tiltakozási hullám?

Erre jön még MZP liberálisokat megszégyenítő nagyképű, kiosztó, alázó szövege a fideszes szavazók lehülyézéséről, a szolidaritás elhazudásáról és a liberális kurzust szépen szopkodó kutyapártos réteg, ”jaj nehogy valami balhé legyen típusú” közösségi füvezése. Ez most Magyarországon egy tüntetés.

Ha ősszel megkapják az emberek a rezsiszámlákat, nem lesz elég a röhögő műfasz, a liberális,  szolidaritásra képtelen önző emberek, sehol sem lesznek. Illetve a cégük kimenekítésén, adójuk optimalizálásán fognak dolgozni. Ahogy most is teszik vadul.

Mert nekik, liberális kapitalistáknak a szolidaritás, a terhek közös viselése semmit sem jelent. Ha száz forintból csak 5-öt kell adózniuk, akkor azon dolgoznak, hogy az öt forintot se kelljen befizetni a közösbe. Aki pedig száz forintból harmincat adózik, azokat kiröhögik, lúzernek nevezik, és abuzálják.

A pedagógusok, a rendőrök, tűzoltók vagy éppen a gyári melósok, akiknek nincs lehetőségük adót csalni, ennek a rendszernek a nettó befizetői, amit ők megtermelnek tudásban, rendben, egészségben vagy éppen zárt szelvényben, az viszi előre az országot. És adóznak brutálisan.

Hamarosan újra a munkások a melósok ideje fog eljönni. Olyan embereké, mint akik a II. világháboru után újjáépítették az országot. Akik dolgoznak, adót fizetnek és azért dolgoznak, hogy éljenek. És akkor vége lesz ennek az ocsmány kapitalista liberális világnak, amikor azért élünk, hogy dolgozhassunk egy multi összeszerelő üzemében, mint a rabszolgák.

A faszt a szátokba!

Fotó: telex

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak