Nettó 250 ezer forintos minimálbérért gyűjtenek aláírásokat

250 ezer minimálbér Huszti Andrea Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM Magyar Munkáspárt Thürmer Gyula

Huszti Andrea, az Igen Szolidaritás, és Thürmer Gyula a Magyar Munkáspárt elnöke volt a HETI TV vendége tegnap, ahol a 250 ezer forintos minimálbérről szóló aláírásgyűjtésről beszéltek.

Huszti Andrea elmondta, hogy a május 1-én indított aláírásgyűjtés 35.000 aláírásnál jár, bízik benne, hogy szeptember 11-én, a Munkás Büszkeség napján meghaladják a 250.000 támogató aláírást.

Az ISZOMM elnöke kiemelte, hogy az Igen Szolidaritás számára fontos, hogy együttműködjön a valódi baloldali szervezetekkel, így nagy örömére szolgál, hogy a Magyar Munkáspárt csatlakozott  párt aláírásgyűjtéséhez.

Thürmer Gyula pártja minden olyan kezdeményezést támogat, ami az emberek jövedelméről szól, ők már a 2018-as kampányban is szorgalmazták a minimálbér emelését.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak