Stadiont kapott az egészségüggyel foglalkozó miniszter

egészségügy Kásler Miklós Pécs stadion
Kásler Miklós

Kásler Miklós lesz a felelős az új pécsi stadionért, pedig az egészségügy beteg – jelent meg a Magyar közlönyben az erről szóló rendelet.

A határozat a Mecsek Futball Club-stadion „előkészítésének kormányzati felelőseként az emberi erőforrások miniszterét jelöli ki, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter bevonásával.” Ez azt jelenti, hogy Kásler mellett Bártfai-Máger Andrea is felelős lesz a projektért.

Botrányos, hogy a kórházaink romokban, a dolgozói méltatlan fizetésben részesülnek. Szeretném felhívni az emberi erőforrások miniszterének figyelmét, hogy az egészségüggyel foglalkozzon, és kezdjen végre dolgozni ott, ahol szükség van a szakértelmére.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak