250 ezer nettó minimálbért akar az ISZOMM, az önjelölt hatpárti ellenzék szakértője sokallja ezt az összeget

250 ezer minimálbér aláírásgyűjtés minimálbér Székely Sándor

Az ATV Start vendégei voltak reggel Székely Sándor, az ISZOMM pártigazgatója, országgyűlési képviselő és Dávid Ferenc, a VOSZ korábbi főtitkára, a DK elnöki tanácsadója.

Mint megírtuk, az ISZOMM aláírásgyűjtést indított a a 250 ezer forintos minimálbérért, amely vállalásuk a párt választási programjának egyik sarokpontja. Dávid Ferenc a Népszavában hosszú sorokon át kritizálta az ISZOMM javaslatát, ma élőben csaptak össze az ATV reggeli magazinjában.

Székely Sándor kiemelte, hogy az tűrhetetlen, hogy tőlünk pár kilométerre, Ausztriában 2000 euróért, hétszázezer forintért járnak át takarítani az egykori pedagógusok, mert itthon kénytelenek 140 ezer forintból élni. Dávid Ferenc sokallja a minimálbéremelést, szerinte többkulcsos adóval lehetne valamit javítani a béreken, de főleg azt kérdezte az ISZOMM képviselőjétől, hogy honnan lenne erre a pénz, azaz miből?

Érdemes megnézni Székely válaszát és az egész műsort végig. Elképesztő, hogyan veszíti el majdnem tűrőképességét a DK elnöki tanácsadója abból az alkalomból, hogy egy baloldali párt pénzt akar adni az embereknek.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak