A kétkapura játszó Orbán megengedte, hogy Izrael ellen ostobák és hülyék tüntessenek Budapesten


Izraelt eltörölni vágyó idióták vonultak tegnap este a XIII. kerületi Teve utcai Rendőrpalotához – írta meg a Mandiner es a Mérce kézenfogva.

A senki által sem ismert anarchista Varjú Kollektíva is részt vett a megmozduláson. Most legalább már páran hallottak róluk. A tüntetésen többen is annak adtak hangot, hogy Izrael népirtást követ el Gázában.

Képet nem tudunk ezekről az idiótákról mutatni, mert hányingerünk van tőlük, arról viszont van képünk, amikor tavaly októberben palesztin fegyveresek bekerítették a Gázai övezet közeli sivatagban szervezett Szupernova fesztivált és lelőttek mindenkit, akit értek.

Ezek mellett tüntettek most Budapesten ostoba hülyék.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak