Orbán engedélyezhette Varga Judit válását


Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter, a Magyar Közút igazgatóságának tagja már két évvel ezelőtt is el akartak válni. Akkor azonban politikai körökből jelezték a miniszternek: nem lenne szerencsés, ha megtennék.

Kedd este először az igazságügyi miniszter férje jelentette be egy azóta törölt Facebook-posztban, hogy válnak. Akkor még bizonytalan volt Varga Judit, hogy főnöke mit szól, de később Varga Judit hivatalos közleményben erősítette meg a válás tényét.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

A Kossuth tér magánya

Lássuk be, egyes ún. ellenzéki pártok teljesen beleszoktak, hogy érdemben már senki nem kíváncsi rájuk. Azt régebb óta megszokhatták, hogy a Kossuth téri bazi nagy