Koporsót találtak az utcán Amszterdamban


Az amszterdamiak hozzászoktak az utcán lévő szeméthez, de a koporsó, amely ma a Keerwalon volt a központban értetlenkedő reakciókat váltott ki, írta az amsterdami újság.

Egy autós morbid viccnek nevezte. „Ez a legalja. Nem látom benne a humort. Nemrég vesztettem el valakit, és most egy koporsót látok az utcán heverni.”

„Fogalmam sincs, hogyan került ide, és nagyon ijesztőnek találom” – mondta egy lány. „Talán egy holttest volt odabent.”

Kiderült, hogy nem vicc volt. Egy társasház egykori bérlőjének otthonában volt a koporsó „dísztárgyként”, mondta a lakásokkal foglalkozó munkatárs. Elmondása szerint megállapodás született arról, hogy a dobozt nagyméretű hulladékként elviszik a kukások.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Külföld

Új kutatás: pénteken vétek dolgozni

A péntek délután a munkavállalói termelékenység mélypontja – derül ki a Texas A&M Egyetem szakembereinek új vizsgálati eredményeiből.
A korábbi kutatások, amelyek zt a kérdést vizsgálták,