Leterroristázta az ISZOMM Matolcsyt


Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a jegybankelnökként előadott tegnapi produkciója nyomán Matolcsy György haladéktalan távozását sürgeti. A Közleményük cime:

Árfolyam-terroristának nincs helye a magyar jegybank élén

Az MNB elnöke ugyanis tisztában kell legyen azzal, hogy a bármennyire is jogos kormányellenes kirohanásával a forint árfolyamának összeomlását kockáztatta. Tragikomédia, hogy a várt hatás mégis elmaradt, ami viszont arra enged következtetni, hogy az MNB elnökének szavára már nem csak a magyar kormány, hanem a hazai és a nemzetközi pénzpiac is magasról tesz. Ilyen körülmények között a magyar gazdaságpolitikában kizárólag a kormány mozgása számít. Ennek értékét viszont a makacsul 25 százalékos infláció fémjelzi, sajnos mélyen leértékelve a magyar munkavállalók teljesítményét, s egyben jövedelmét – zárta sorait Szanyi Tibor.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta