A méheket is átverte a januári tavasz, már dolgoznának


19 fok január elején, így a méhek úgy döntöttek, itt a tavasz.

A Szaharából beáramló szokatlan meleg levegő nemcsak nálunk, hanem a lengyeleknél is melegrekordokat eredményezett. A méhek úgy döntöttek, hogy a 19 fok már megfelelő ahhoz, hogy elhagyják a kaptárakat. – írja a Moja Woda weboldal.

Januári hőségrekord

2023 január elején hőségrekord dőlt megy a lengyeleknél is. A korábbi években kiugróan meleg volt a december és a január, de még soha nem volt 20 fok körüli a hőmérséklet az év elején. A rekordot Lengyelországon belül egy kis faluban, Jodłownikban mérték, ahol január 1-jén 19,0 fokot mutató a hőmérő higanyszála. A fővárosban szintén közel 19 fokig melegedett a levegő, így az évnek ebben a szakában a szokatlan hőség miatt megindult a vegetáció, amivel rengeteg probléma van. A gazdák már most tartanak attól, hogy ennek még meglesz a böjtje.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak