A magyarok adják a legtöbbet a kenyerükért

infláció

Az Európai Statisztikai Hivatal (Eurostat) friss kimutatása szerint az EU-ban ez év február óta a nyár végére 18 százalékkal emelkedett a kenyér ára.

Ez Nyugaton kicsit enyhébb, azaz 16 százalék, Keleten viszont jellemzően 20-30 százalék között mozog. A rekorder természetesen Magyarország a maga 66 százalékával, a másik véglet pedig Franciaország a maga 7 százalékával. A korábbi években az EU átlagos kenyérdrágulási üteme 3 százalék körül alakult.

– bankski –

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Külföld Vélemény

Atomküszöb

Jelen sorok íróján kívül meglehetősen sok elemző felvetette már, hogy amennyiben az oroszok át tudják törni az ukrán védelmet, akkor a Nyugat szárazföldi erőkkel is

Külföld

Trump 77-e Biden 81-e ellenében

Mindössze 4 év a korkülönbség Trump és Biden között, de az emberi képmutatás, illetve bizonyos sztereotípiák meglovalása nyilván hálás bulvártéma tud lenni. Ha ez az