A politikai hullák és a táskahordók országa lettünk


“Új rablói vannak a Nyárnak (vannak a Nyárnak)

Csattognak az új héja-szárnyak (héja-szárnyak) (héja-szárnyak)

Dúlnak a csókos ütközetek (ütközetek) (ütközetek)

Dúlnak a csókos ütközetek

Szállunk a Nyárból, űzve szállunk

Valahol az Őszben megállunk”

Továbbra is értetlenül állok Lázár János képviselő úr és Márki-Zay Péter polgármester úr mai közös sajtótájékoztatója előtt:

Sajtótájékoztató élőben

Közzétette: Lázár János – 2022. május 3., kedd

Mi volt a cél Lázár részéről? A hullagyalázás? Mert az sikerült, szépen és pontosan. Márki úr a 20 perces sajtótájékoztatóból jó, ha 5 percet tudott beszélni, Lázár úr nagyon “élt a pályán”, ahogy rá jellemző.

Márki úr “politikai hulla” április 3-a, este 10 óra óta, ahogy ezt Lázár úr előre jelezte. Akkor mit akar még, mit keres még itt közöttünk? Miért közösködik egy fideszes képviselővel? Sok sok kérdés, amire válaszunk nincsen…

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak