Tatabányán nem lesznek rossz hírek – rendelte el a Fidesz

hírzárlat javaslat közgyűlés rendelet Tatabánya

 

Magyarné Kocsis Andrea, Tatabánya Fideszes képviselője javaslatára, a december 16-i közgyűlésén elfogadták azt az indítványt, ami arról szól hogy minden kötelezettségét fel kell mondania a városnak ez év végéig – írja a media1.hu.

A honlap, a közösségi média, az online megjelenés és újság, valamint a közgyűlés közvetítése is. Ezzel elzártak minden információs csatornát a lakosságtól. 

Az önkormányzat és a polgármesteri hivatal munkájával, az elfogadott rendeletekkel, a város működtetésével, városi rendezvényekkel, városi intézményi információkkal kapcsolatban nem adhat hírt a város a szokásos módokon. Nem közvetítheti a város a közgyűlések üléseit, nem teljesítheti az európai uniós projektek kötelező tájékoztatási projektelemeit, továbbá nem adhat ki hírlevelet, újságot, nem adhat fel fizetett hirdetést sem, semmilyen módon.

Fotó: PIXABAY

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak