Huszti Andrea: „Mindenkinek minden tőle telhetőt meg kell tennie, hogy ne kockáztassa más egészségét”

dolgozók frakció Huszti Andrea ISZOMM Kádár János Terv védőoltás

 

Az egészségügyi törvény is kimondja, hogy a társadalom védelme az közérdek – mondta el Huszti Andrea a koronavírus-oltásról a Heti TV műsorában.

Az ISZOMM elnöke nagy problémának tartja, hogy a kormány nem tájékoztatja megfelelően a világjárvány eseményeiről, a magyar embereket.

Mint egészségügyi szakdolgozó, azt veszem észre, hogy a nem megfelelő tájékoztatás miatt, keltenek pánik, ennek oka, hogy nincsennek pontos adatok a médiában – szögezte le az elnök.

Az intenzív osztályok tele vannak oltatlan betegekkel lélegeztetőgépeken, de ha egy ember más egészségügyi okokból kerülne oda, akkor bizony fennáll a veszélye annak, hogy őt bizony nem tudják ellátni, és bele is halhat – mondta el Huszti.

Huszti Andrea elmondta, hogy Kádár János időszakában, Magyarországon még nem látott szociális felemelkedés volt, a munkás emberek jóvoltjából, ezért lett elneveze Kádár Jánosról a választási programjuk. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom, a 4 és félmillió magyar dolgozót szeretné maximálisan képviselni.

Az ISZOMM elnöke leszögezte, hogy reális cél, hogy 2022-ben egy erős baloldali frakciójuk legyen az országházban.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak