Zavar a Hegyvidéken, betámadta Vincze Gézát a kormánypárt is


A kisebbik kormányzópárt szóvivője keresztényellenesnek nevezte dr. Vincze Gézát, a Magyar Szolidaritás Mozgalom hegyvidéki polgármesterjelöltjét, mert az az egyházak helyett inkább a kerületi időseket és a fiatal párokat támogatná, természetesen felekezeti hovatartozástól függetlenül.

A Szolidaritás Mozgalom és dr. Vincze Géza a keresztényellenességet és bármely más vallási közösség elleni fellépést mélységesen megvet és határozottan elutasít!

A mozgalom és a polgármesterjelölt is az elmúlt évtizedekben sokszor és sok helyen kiált a társadalmi egyenlőség mellett. Számukra nincs jelentősége, hogy valaki keresztény, buddhista, zsidó vagy bármilyen más vallási közösségbe tartozik.

Ezért nem is tudják értelmezni a felekezetek szerinti támogatásokat.

A Szolidaritás Mozgalom álláspontja szerint a kerületi költségvetésből a kerületi emberek problémáit kell megoldani függetlenül attól, hogy melyik pártra szavaznak vagy miben hisznek. Egyenlően.

“Ezért valóban kevesebb támogatást adnánk az egyházaknak és az így megmaradó pénzt, a kerületi polgárokra költenénk el felekezeti, politikai és egyéb különbségektől függetlenül” – fogalmazott dr Vincze Géza.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak