Harsányból jelentik: „A barna ivóvíz egészségre nem káros”

Harsány Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM ivóvíz vízkorlátozás

Lassan egy hónapja borzalmas a Borsod megyei Harsány egyes részein az ivóvíz minősége. A közösségi oldalakon terjedő fotók megdöbbentőek.

„Mai elgondolkodtató!🤔 Akár teszt kérdésként is feltehetném, hogy mi látható a képen?🤔”A” húsleves zöldség és hús nélkül…”B” laza bodza szörp…”C” áztatott húslé…”D” elfolyt magzatvíz…”E” szobatiszta gyerek vizeleze…”G” pont. Harsány ivó vize amivel valamit kellene kezdeni, mert már arra sem alkalmas, hogy főzzek benne….🤔” – Facebook

Egyes vélemények szerint szimpla vezetékátmosás történik, de egy hónap alatt illene elvégezni ezt a munkát.

„Sajnos a víz lassan egy hónapja ilyen. De természetesen megértem. A jó munkához idő kell.” – Facebook

dr. Kántor János jegyző szerint a korábban lerakódott víz magas vas mangán tartalma miatt ilyen a víz, ami idővel elmúlik, de azért várja a bejelentéseket.

Tóth Péter, az Igen Szolidaritás országgyűlési képviselőjelöltje, elmondta, hogy pokollá fogja tenni az életét a felelősöknek, ha a jövőben ilyen előfordul bármelyik településen. A jelölt kiemelte, hogy a lakosság tájékoztatása az a minimum, amit ilyenkor meg kell tenni a szolgáltatónak.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak