Borotvahabbal kente be kanapéját Dragomán György

borotvahab Dragomán György kultúra

Új novellájához merít ihletet az érzékeny bőrre javallott borotvahabból kedvenc József Attila-díjas írónk? Megárthatott a meleg a marosvásárhelyi születésű kiváló műfordítónknak? Vagy csak egyszerűen a Pusztítás könyve kettőn dolgozik Dragomán György?

Mondja el inkabb ő, azaz egy újabb kivaló Dragomán-szöveg, ezúttal a Facebookról.

“drága kedves microfaser borítású kanapénk látható rajta, miután alaposan bekentem sensitive borotvahabbal. Miután megszáradt, langyos vízzel és egy mikroszálas törlőkendővel átdörzsölve egész újjá szoktam tudni varázsolni. Német háziasszonyok takarító fórumáról tanultam ezt a trükköt sok évvel ezelőtt. Rendszeresen szoktam tisztítani, és ilyenkor mindenféle fiktiv és kacifántos történetekkel övezve megosztom.
Terveim szerint minden jövőbeli kanapétisztitás újabb ürügyet ad valamilyen kellően megborult történethez, ezekből majd összeáll a „mit kell kibírnia egy jó kanapénak a szakácsművészetért” ciklus.”

Brávó!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak