Borotvahabbal kente be kanapéját Dragomán György

borotvahab Dragomán György kultúra

Új novellájához merít ihletet az érzékeny bőrre javallott borotvahabból kedvenc József Attila-díjas írónk? Megárthatott a meleg a marosvásárhelyi születésű kiváló műfordítónknak? Vagy csak egyszerűen a Pusztítás könyve kettőn dolgozik Dragomán György?

Mondja el inkabb ő, azaz egy újabb kivaló Dragomán-szöveg, ezúttal a Facebookról.

“drága kedves microfaser borítású kanapénk látható rajta, miután alaposan bekentem sensitive borotvahabbal. Miután megszáradt, langyos vízzel és egy mikroszálas törlőkendővel átdörzsölve egész újjá szoktam tudni varázsolni. Német háziasszonyok takarító fórumáról tanultam ezt a trükköt sok évvel ezelőtt. Rendszeresen szoktam tisztítani, és ilyenkor mindenféle fiktiv és kacifántos történetekkel övezve megosztom.
Terveim szerint minden jövőbeli kanapétisztitás újabb ürügyet ad valamilyen kellően megborult történethez, ezekből majd összeáll a “mit kell kibírnia egy jó kanapénak a szakácsművészetért” ciklus.”

Brávó!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak