A Tisza szálló megmentéséért is dolgozik az ISZOMM ma bemutatott szolnoki jelöltje

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM képviselőjelölt Németh Attila Szolnok Tisza szálló

Székely Sándor országgyűlési képviselő, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom pártigazgatója is, ma Szolnokon bemutatta az ISZOMM szolnoki (01-es körzet) képviselőjelöltjét, Németh Attilát – írják közleményükben.

A fiatal, 31 éves, eredeti szakmáját tekintve szakács képzettségű politikusról szólva Székely kijelentette: “Olyan jelöltünk van Szolnokon, aki hosszabb ideje szervez civil közösségeket, hogy a “jóllét” egyszer majd az ő lakóhelyét is jellemezze. Attila egy népszerű integrátor, aki a szolnoki közbeszéd egyik kiemelt témájává tette a város egykori ékessége, a mára teljességgel lepusztult Tisza Szálló ügyét.”

“A Tisza Szálló esete mutatja, hogy egy magántulajdonos sajnos képes a lehető legrosszabb tulajdonos lenni. 12 éve még arról volt szó, hogy fejleszteni fogják a szálló szolgáltatásait, és megtartják a dolgozói állományt. A szálló azóta az enyészeté, a dolgozók eddig szinte mind ki lettek rúgva. Ez nem mehet így tovább!” – jelentette ki Németh Attila, majd folytatta: “A város egykori ékességét ismét közösségi tulajdonba kell vennünk, hogy újra a társasági, kulturális élet egyik helyi központja legyen! Akár az állami, akár az önkormányzati, akár a szövetkezeti tulajdonlás megfelelő megoldást kínál.”

Székely Sándor és Németh Attila hangsúlyozták, hogy már eddig is több ezren csatlakoztak a Tisza Szálló megmentésén fáradozó csapathoz. A fő szervező, Németh Attila politikusként is várja, hogy minél több szolnoki polgár, civil és/vagy politikai szervezet csatlakozzon az általa indított értékmentéshez.

Székely Sándor a sajtótájékoztatót követően Tószegre indult, majd onnan vasárnap Törökszentmiklósra, hétfőn Kőtelekre, kedden pedig Besenyszögre látogat, hogy a helyi lakosokkal ismerkedhessen.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak