Újra lelepleződött Karácsony hazugsága

Karácsony Gergely SZOLI24

A hétvégi listavezetői vitában Karácsony azt állította, hogy, akik nem vesznek rész a vitán, azoknak nincs mondanivalójuk Budapestnek.

Nos, ez tényszerűen nem igaz!

Székely Sándor, a Szolidaritás listavezetője videóban mondta el, hogy mi történt valójában…

Mi olyan demokráciában hiszünk, ahol választásokon egyenlőek a feltételek és az ellenfelek nem törekednek a másik ellehetetlenítésére.

Székely Sándor a Szolidaritás Mozgalom fővárosi listavezetője megdöbbent azon, hogy a június 2-án tartandó listavezetői vitából, helyhiányra hivatkozva kizárták a Szolidaritás Mozgalmat. Ez a demokrácia és a sajtószabadság súlyos megsértése.

Székely értetlenül áll azelőtt a tény előtt, hogy Magyarországon van olyan, nem közpénzmillárdokból fenntartott tévétársaság, mely egy választás előtt nem biztosít egyenrangú helyzetet a választáson induló szervezetek között. Ez totálisan antidemokratikus és szembe megy a szólásszabadság és a kiegyenlített tájékoztatás elveivel, amiért a Szolidaritás Mozgalom immár több évtizede harcol.

Székely Sándor, levélben fordult a főpolgármester-jelöltek felé, hogy amennyiben olyan Budapestet képzelnek el, amelyben mindenkinek egyforma jogai vannak, álljanak ki azért, hogy minden a fővárosi listavezető jelölt részt vehessen egyszerre a vitán, döntsék el az emberek, hogy kire akarnak szavazni.

Ebből nem lett semmi.

 

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak