Már egy szektornyi nézőt sem érdekelt múlt héten a Rákay-mozi

mozi Rákay Kálmán

A még mindig rengeteg moziban játszott film az utolsókat rúgja a jegyszedőkbe, 49 moziban mindössze 2462-en vásároltak belépőjegyet minden idők légdrágább hazai filmjére az április 14-i vasárnappal bezárólag.

Ez naponta mozinként 7 nézőt jelent, ami a magyar filmtörténelem leggyengébb hete.

Múlt héten még 68 moziban vetítették a történelemhamisító kalandfilmet, szakértők szerint ezen a héten 20 mozinál több nem játssza majd 2-3 nézőnek a filmet. Este már nem is játsszák a mozik, mert a kapitalizmus úgy működik, hogy amire nincs igény, azt leveszi a műsorról.

Itt lehet böngészni az adatokat, aki szerint csak gecizik a szócikk és rosszindulatú, azoknak ajánljuk a Semmelweis-film adatait, majdnem 350 ezres közönsége hogyan aránylik a Most vagy Soha 150 ezer, többségében kivezényelt iskolások által megtámogatott eredményéhez.

Szerkesztőségünk szombaton fogja megtekinteni a filmet az egyik plázában, egy liter kóla és hat liter pattogtatott kukorica társaságában.

Melyik sorból érdemes megnézni?

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak