Kutyakomédián kapják meg a kétfarkú kutyák Gyurcsánytól a Hegyvidéket


Dr. Vincze Géza, a Szolidaritás Mozgalom Hegyvidéki polgármesterjelöltje kifejtette, hogy a három előválasztáson induló jelölt közül a “Kutyás Gergőt” tartja a legkönnyebben verhető jelöltnek az önkormányzati választáson.

A polgármesterjelölt álláspontja az, hogy az előválasztás egy kutyakomédia, a Kétfarkúak nyilván megegyeztek a többi ellenzéki párttal abban, hogy ki fog nyerni és hogy ki mit kap cserébe a Kétfarkúaktól, azaz a viccpárt hol nem indít jelöltet azért cserébe, hogy a Hegyvidéket úgymond odaadják nekik a parlamenti pártok.

Ezzel a Kétfarkú valóban megszűnt viccpárt lenni, pontosan úgy mutyizik, ahogy a többi állami pénzből élő párt.

Szerencsére, az én szervezetem nem azzal foglalkozik, hogy hogyan verje át a lakosságot, hanem azzal, hogy hogyan tudnak segíteni neki -mondta Vincze.

Az én programom garantálja, hogy a Hegyvidéken rendet teszünk, először az önkormányzatban, majd pedig a kerületben is. Megszüntetjük a korrupciót, bérlakásprogramot és kerületi lakásügynökséget indítunk. Megduplázzuk a nyugdíjasoknak járó segítséget. Érdemi közlekedési változtatásokat eszközlünk, hogy normálisan lehessen közlekedni a kerületben, valamint bevezetjük a Zebraminimum programot a kerületben, hogy a gyalogos átkelőhelyen történő baleseteket a nullára csökkentsük!

Mi nem bohóckodni és önmegvalósítani akarunk az önkormányzatban, hanem dolgozni – zárta közleményét a Szolidaritás által támogatott jelölt.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak