Karácsony szerint Vitézy 7.5 milliárdos “közvetlen” kárt okozott a fővárosnak


Ma már az a divat, hogy kommentekben üzennek egymásnak a politikusok, a főváros két leghíresebb jogosítvány nélküli városvezetője a Bubi kapcsán feszült egymásnak tegnap.

Karácsony szerint kárt okozott Vitézy a fővárosnak, akinek válasza szerint ennek az ellenkezője igaz.

Itt lehet olvasgatni.

Karácsony levele:
Tisztelt Államtitkár úr, kedves Dávid, nem vettem észre korábban hivatkozott posztodat, nem vagyok naprakész abban, hogy éppen melyik ügyről mondod el, valójában te csináltad. Ha jól értem, azt gondolod, hogy egy szerződés, amit te írtál alá és sokmilliárdos kárt okozott, sőt bírósági ítélet is van róla, az nem a te hibád, de a fejlesztés, amin a kollégáim hónapok óta dolgoznak, az viszont a te érdemed. Ezért igazán kár volt a politikára váltanod, nélküled is elég alacsony volt a színvonal.
Arra kérlek viszont, ne nézd le a BKK-s kollégák, köztük több exkollégád munkáját, akik a Bubi 3.0-án is tavaly ősz óta dolgoznak. Azt is tudod, tudnod kellene, hogy 2025 év végéig van hatályos szerződés a Bubi 2.0-ára, a Bubi 3.0 csak utána jöhet. De persze örülök, ha ennek te is örülsz.
Időben szólok, hogy az általad aláírt, és a városnak 7,5 milliárd forint közvetlen kárt okozó e-jegyrendszer kudarcát kijavítva, a már remekül működő Pay and Go pilot program tapasztalatai alapján pár hónap múlva kiírjuk a szükséges közbeszerzést. Csak azért mondom, hogy idejében élesíthesd a posztot: ez is miattad van. Mondjuk, az legalább részben igaz is. Üdvözlettel

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak