Vitézy, Karácsony és Szentkirályi is visszaléphet

SZOLI24

Szerkesztőségünk úgy gondolja, hogy mind a két Fideszes jelölt, Szentkirályi és Vitézy mellett Gyurcsány jelöltje, Karácsony Gergely is visszaléphet a főpolgármester-jelöltségtől. Az ismert várospolitikai szakértő, Eggressy Klaudia szerint bármi lehet.

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt szerint még nagyon a kampány elején járnak, de „a váratlan visszalépésekben a legnagyobb előélete Karácsony Gergelynek van″.

Vitézy Dávid a Szabad Európa Rádió adásában többek között arról is beszélt, mi a véleménye Karácsony Gergely kijelentéséről, mely szerint Szentkirályi Alexandra visszaléphet a főpolgármesteri versenyben.

A közlekedési és városmobilitási szakértő úgy látja, hogy a Fidesz nem tudja megnyerni a júniusi főpolgármester-választást, de a visszalépéssel a saját későbbi közgyűlési pozíciójukat is veszélyeztetnék. Vitézy Dávid (Karácsonnyal ellentétben) nem számol azzal a forgatókönyvvel, hogy Szentkirályi Alexandra visszalépjen.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak