Megvan a döntés: Koordináltan indul a Kutyapárt Gyurcsányékkal


Tegnap felszállt a kutyapárt szarszagából a füst, a társelnökök zsarolására mindenki szépen becsicskult, és megerősítették a vicceskedő vezetőket. Volt, aki nem annyira örül a döntésnek, Gráf Tamás, a párt országos hálózatfejlesztője lecsatolta magáról a pórázt:

“A mai nappal a tagság a társelnökök felmondásával kapcsolatos zsarolásának köszönhetően megszavazta, hogy a XII. kerületben koordináltan induljunk a DK-val. Én ehhez nem tudom adni a nevemet, ez nem az a kutyapárt amiért itt vagyok. A mai nappal felmondtam.”

A Kétfarkú Kutya Párt rendkívüli taggyűlése tegnap megerősítette társelnöki pozíciójában Kovács Gergelyt és Döme Zsuzsanna Suzit 54 igen, 1 nem szavazattal és 1 tartózkodással.

Szintén támogatta a tagság Kovács Gergő indulását a XII. kerületi polgármesterjelölti előválasztáson 53 igen, 4 nem szavazattal és 0 tartózkodással.

A Szócikk szakértője szerint remekül sikerült a médiahekk, két napig mindenki a magát pártnak hazudó, közpénzszivattyúzásra létrejött civil szervezetről beszélt, akiket sok lelkes passzivista segít. A pártot 18 éve vezető élettársak jót röhögnek a nekik dolgozókon,  ahogy teszi az összes párt vezetése.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós