Szolidaritás: Ki a pártokkal az önkormányzatokból!

Galba-Deák Ádám Székely Sándor szolidaritás

A Szolidaritás Mozgalom örömmel látja, tapasztalja, hogy egyre több párt közszereplő, politikus látja úgy, hogy az önkormányzati választásokat illetően a Magyar Szolidaritás álláspontja a helyes. A mozgalom politikai célja, hogy elérje a pártok ne induljanak az önkormányzati választásokon.

Székely Sándor a mozgalom elnöke közleményében azt írja, hogy az Iszomm, az Európai Baloldal, a Szocialisták és Demokraták, a Jobbik után 2RK párt is csatlakozott azon pártok sorához, akik egyetértenek a mozgalommal ebben a kérdésben.

Székely kifejtette, hogy úgy tűnik a parlamenten kívüli pártok belátták, hogy nem tartható fenn tovább az a korrupt és rosszul működő rendszer, amely jelenleg van.

Galba-Deák Ádám a szervezet alelnöke kiemelte, hogy nagyon fontos lépésnek tartja, hogy a bajai polgármester asszony is kilépett az őt nehéz helyzetbe hozó pártjából és immár függetlenként vezeti városát.

A mozgalom szerint minden jel arra mutat, hogy a 2024-es önkormányzati választások a független/civil szervezetek előretörését hozza.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak