Dupla annyi bért fizet a kormány a börtönőröknek, mint a múzeumi dolgozóknak


Havi nettó 400 ezer forintos fizetésért keresnek körletfelügyelőket az újonnan épülő Csengeri börtönbe, írja az MTI.  A jelentkezés minimális feltétele a szakmunkás végzettség.

Bruttó 589 ezer forintos fizetés mellé jár évi bruttó 200 ezer forint Cafeteria, körülbelül 96 ezer forint ruházati illetmény, valamint albérleti hozzájárulás és útiköltség-térítés is.

A börtön működtetéséhez csaknem 700 munkavállalóra lesz szükség, a börtönőrök oktatása már négy osztályban elkezdődött, a 14 hetes alapképzés Csengeren zajlik, a tanulók az oktatás alatt teljes bért kapnak.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Magyarország kisebbsége választ

A Delphoi Vote Research (DVR) választások előtti közhangulat mérése
A Delphoi Vote Research, Magyarország legpontosabb és leghatékonyabb közvéleménykutató intézete az ISZOMM térítésmentes megbízása alapján a normandiai