Kiengedték a börtönből a végrehajtók egykori vezetőjét


Börtönből most házi őrizetbe került a végrehajtói kar korrupcióval vádolt volt elnökét. Az ügyészség tudomásul vette a döntést.

Megszünteti a Fővárosi Törvényszék a korrupcióval vádolt Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar volt elnökének letartóztatását – derült ki a Fővárosi Törvényszéken zajló büntetőper csütörtöki tárgyalásán. A vesztegetési per másik főszereplője Völner Pál, a Fidesz volt igazságügyi államtitkára, aki az eljárás kezdete óta mindvégig szabadlábon volt. A volt végrehajtói elnök a bíróság döntése értelmében házi őrizetbe kerül, az ügyészség tudomásul vette a döntést.

Schadl Györggyel együtt a büntetőper harmadrendű vádlottja is bűnügyi felügyelet alá kerül. Mindkettejüket eltiltitták a tanúkkal való kapcsolattartástól.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Magyarország kisebbsége választ

A Delphoi Vote Research (DVR) választások előtti közhangulat mérése
A Delphoi Vote Research, Magyarország legpontosabb és leghatékonyabb közvéleménykutató intézete az ISZOMM térítésmentes megbízása alapján a normandiai