Székely Sándor: “a pártok hagyják békén az önkormányzatokat”


Elfogtunk egy videót! Szanyi kapitány kérdez és aki válaszol: Székely Sándor

Szanyi kapitány kérdezi, feszegeti, érdeklődi Székely Sándort és az ő mozgalmát, a Szolidaritás Mozgalmat, hogy miként állnak ők rajthoz és kikkel a jövő évi önkormányzati választáson.

“Buta módon politizálnak kerületekben, mert az ellenzék dafke megakadályozza a fejlesztéseket, mert a pártközpontokból leszóltak nekik”- vallja Székely Sándor. Éppen ezért neki és mozgalmának követelése, hogy a pártok hagyják békén az önkormányzatokat.

“Nácikkal nem dolgozunk együtt és olyanokkal sem, akik csak valami ellen vannak, mert toxikus” – folytatja eszmefuttatását az elnök.

De újítsunk meg valamit, zöldítsünk, ahhoz nagyon szívesen partner a Szolidaritás Mozgalom.

És mit gondol Székely Sándor a polgármesterről és arról, hogy hogyan kéne (vagy nem kéne) választani erre a titulusra?

Hallgassátok!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Magyarország kisebbsége választ

A Delphoi Vote Research (DVR) választások előtti közhangulat mérése
A Delphoi Vote Research, Magyarország legpontosabb és leghatékonyabb közvéleménykutató intézete az ISZOMM térítésmentes megbízása alapján a normandiai