AZ ELEGÁNS ERŐMŰ EMLÉKÉRE


83 éves korában csendben elhunyt a svájci Anna Mae Bullock, amerikai születésű európai énekesnő. Második férjét és első férjének két gyerekét hagyta hátra. Két saját fia korábban meghalt, amint az első férje is. Sokan a Rock & Roll királynőjének nevezték, ami tényszerűen abban áll, hogy a műfajában senki sem kapott annyi díjat és elismerést, mint ő. Három oktávon énekelt, s kortársai szerint neki voltak a legszebb lábai.

Első fellépései akkor kezdődtek, amikor a mai nyugdíjasok derékhada született. Legnagyobb sikerét a legendás amerikai John Fogerty halhatatlan szerzeményével, az 1968-ban készült Proud Mary-vel érte el.

Nyugodj békében, magasztos Tina Turner!

Bankski –

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak