A volt szekszárdi fideszes a tanártüntetést is a saját politikai céljaira használja


Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom megütközésének ad hangot azzal kapcsolatban, hogy Hadházy Ákos, volt fideszes önkormányzati képviselő, jelenleg független országgyűlési képviselő, azzal vádolja a magyarokat, hogy nem elég szolidárisak egymással. Mindezt azért, mert szerinte senki nem állt le verekedni a rendőrökkel.

A Momentum nevű párt – Hadházy Ákos hathatós közreműködésével – eltérítette a pedagógusok küzdelmét a magasabb bérekért, abból a megfontolásból, hogy így több médialehetőséget biztosítsanak a liberális pártnak.

A magyarok igenis szolidárisak egymással, de nem fognak rendőrökkel verekedni azért, hogy valamelyik párt nagyobb médiafelület kapjon.

A magyar emberek pontosan értik, hogy mit csinálnak a parlamenti pártok. Egymással küzdenek a Fidesztől remélhető milliárdokért és politikai állásokért, pozíciókért.

Ezenközben az országban óriási az infláció, omlik össze az egészségügy, az oktatás, és választ kéne adni arra a kérdésre, hogy miért lesz jobb, ha nem a Fidesz vezeti az országot?

Arra kérjük, Hadházy Ákost, hogy mondjon le országgyűlési mandátumáról, és ne szidalmazza a magyar állampolgárokat. A Magyar Országgyűlésbe olyan politikusok kellenek, akik választópolgáraik érdekeit nézve irányt szabnak az országnak, és nem olyanok, akik lenézik, vagy akár szidalmazzák őket.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom fellép a tolvajkapitalizmussal szemben, ami 32 éve tombol hazánkban, és továbbra is a közösségi alapokon nyugvó gazdasági, kulturális és szociális javaslatokban látja az ország problémáinak a megoldását, amit hétről – hétre kommunikál a magyar társadalom felé.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak