Értelmetlen ugribugrinak tartja az ISZOMM Orbán újabb fogcsattogtatását


Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom nevetséges durcizásnak véli a magyar kormány fogcsattogtatását, hogy az OTP oroszországi üzletelése védelmében blokkolni akarja az EU Ukrajnával kapcsolatos döntéshozatalát.

Az ISZOMM álláspontja szerint a szuverenitás akkor működik jól, ha ésszerűséggel párosul. Amennyiben a magyar kormány szuverén módon és sorozatosan egy másik szuverén ország érdekeivel szemben lép fel, akkor méltósággal kell viselnie az ellenlépéseket. Azzal, hogy a magyar kormány most az európai közösség érdekeibe rúg bele egy Ukrajnával kapcsolatos nézeteltérése miatt, az ostoba aránytalanság.

Az arányoknál azonban azt is figyelembe kell venni, hogy az EU Magyarországnál lélekszámban negyvenszer, gazdaságilag pedig majdhogynem százszor nagyobb. A magyar zsarolási kártya ez esetben nullát ér, ugyanis az EU Magyarország nélkül is működik.

Ha a magyar kormánynak igaza van, akkor azt tárgyalóasztalnál kellene érvényesíteni. Az ISZOMM az EU esetére nézvést is békepárti.

Értelmetlen ugribugri

Szanyi Tibor
alelnök
alelnök

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak